klaverjassen

 

vrijdagavond kun je bij ons klaverjassen , tegenwoordig kaarten we samen met buurthuis Elto uit Tuindorp,om de week bij elkaar,de reden hiervoor is dat beide clubs bijna geen leden meer hadden en dus uit nood is dit bedacht,we doen het nu al twee jaar en het bevalt bijzonder goed,we kaarten nu met zo`n  6 à 7  tafels dus redelijk goed bezocht,uiteraard kunnen er altijd kaarters bijkomen,iedere week prijskaarten en tussendoor een hapje,kun je klaverjassen kom dan eens langs op de vrijdagavond,de zaal is open om 19.00 uur en we beginnen altijd om 20.00 uur.

Buurthuis Klaverjassen
Sinds een aantal jaren klaverjassen we eens in de maand in een competitie tegen andere buurthuizen,inmiddels nemen er nu acht buurthuizen deel aan deze competitie,van ieder buurthuis acht leden dus in totaal 64 kaarters verdeeld over 16 tafels. De uitslagen, standen en speeldata kunt u hier zien, vragen of reclames via: deviskom@quicknet.nl

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.